Vul hieronder het trefwoord in waarop je wenst te zoeken.

Vul hieronder de auteur in waarop je wenst te zoeken.

Vul hieronder de titel in waarop je wenst te zoeken.

-----------------------------------------------

Of browse de database op:

Populaire auteurs (tip!)
Populaire onderwerpen
Honderd random citaten

Zoek op onderwerp, auteur of bron


Als je begint met zoeken door één van de drie zoekvelden aan te klikken, worden alle zoekvelden leeg. Vul je vervolgens in het zoekveld 'auteur' 'Mulisch' in, dan krijg je alle citaten van Mulisch te zien. Dat zijn er 31. Klik je vervolgens het zoekveld 'onderwerp' aan, dan zie je dat de zoekterm 'Mulisch' bij 'auteurs' blijft staan. Vul je nu bij 'onderwerp' de term 'liefde' in en klikt op 'zoeken', dan krijg je alle citaten ván Mulisch óver de liefde te zien. De weergegeven citaten voldoen dus aan álle ingevoerde criteria, niet slechts aan één.

Op deze manier kan zeer specifiek gezocht worden naar opvattingen van bepaalde personen over bepaalde onderwerpen - wat vond Socrates van de deugd? Hoe dacht Jan Wolkers over het geloof? Door tevens de bron in te vullen kunnen deze zoekopdrachten nog verder worden gespecificeerd. Wil je een nieuwe zoektocht beginnen, maak dan eerst alle zoekvelden leeg.

In de weergegeven resultaten kan ook altijd op de auteur worden geklikt om alle citaten van de betrefffende persoon te zien.

Succes!

Vul hieronder je gebruikers- naam en wachtwoord in.

Registreren
Wachtwoord vergeten?Zie ook de websites:

Raadsels.nl
Anagrammen